Helo creme

Helo creme

Helocremen fra Faaborg er vi rigtig glade for. Den er fed, billig og gør ikke ondt at få smurt på. Jeg bruger den også til min datter, der ikke lider af børneeksem, men har meget sart og tør hud.

Opskriften på Helo creme er udviklet af hudlæger på en førende dermatologisk afdeling i Danmark sidst i 70´erne og anbefales den dag i dag af hudlæger som daglig hudpleje til meget tør og irriteret hud. Helo creme kan anvendes på hele kroppen af hele familien. Også til de helt små er Helo creme velegnet, da den ikke svier, hvis den bliver smurt på revnet hud. Den kan med fordel anvendes i forbindelse med hudlidelses og sammen med steroidcremer. Virkningen er bedst, hvis Helo creme for eksempel i forbindelse med børneeksem, anvendes efter indsmøring med steroidcreme.

UDBYTTE
Holder på hudens naturlige fugtighed og plejer meget tør og irriteret hud.

EGENSKAB
Helo er en enkel og ren creme med få indholdsstoffer som er nem at smøre ud og hurtigt trænger ind i huden uden at svie. Fugtbevarende og blødgørende.
INGREDIENSER

Aqua, Paraffinum liquidum, Cetearyl alkohol, Glycerolum, Cetrimoniumbromid.
FAKTA

Fedtindhold: 48%
Holdbarhed: 2 1/2 år fra produktionsdato, 6 mdr. i åbnet tilstand.

Helo creme indeholder ingen parfume, parabener og farvestoffer.

Kan købes:

Apoteket håndkøb.

Kilder:

FaaborgPharma

**Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Atopiker.dk kommission, hvis du køber noget. Det har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Jeg linker kun til foretrukne eller billigste webshops og kun når det giver mening for et indlæg. Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Atopiker.dk hjemmesiden**.

10 kommentarer til “Helo creme”

  1. Pingback: Eksemdage -
  2. Pingback: Fugtighedscremer -

Skriv en kommentar