Carbamid cremer

Carbamidcremerne fra Faaborg

Carbamidcremerne fra Faaborg findes med tre forskellige koncentrationer (2, 5 og 10 %). Vi fik anbefalet den med 5 % af Elias første hudlæge, men oplevede at det gjorde ondt at få smurt på. Andre har måske bedre erfaringer med den.

Carbamid er et af kroppens naturlige stoffer som styrker hudens barrierefunktion og nedsætter vandfordampningen.

Carbamid 2% kan anvendes til tør hud i ansigtet og på resten af kroppen af hele familien. Cremen indeholder kun lidt fedt og er velegnet til at holde sommerhud smidig.

Carbamid 5% er særligt velegnet til tørre områder som ben, hænder og albuer. Cremen indeholder kun lidt fedt og er velegnet til at holde for eksempel efterårshud smidig.

Carbamid 10% er særligt velegnet til tørre områder som hæle og albuer.

UDBYTTE
Huden efterlades glat, smidig og velplejet.

EGENSKAB
Indholdet urea, også kaldet Carbamid, er et af kroppens egne naturlige stoffer. Det styrker hudens hudens barrierefunktion og nedsætter vandfordampningen.

INGREDIENSER

Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Stearic acid, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Carbomer.

 

Kan købes:

På Apoteket i håndkøb eller på nettet på Med24

Kilder:

FaaborgPharma

 

 

 

**Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Atopiker.dk kommission, hvis du køber noget. Det har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Jeg linker kun til foretrukne eller billigste webshops og kun når det giver mening for et indlæg. Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Atopiker.dk hjemmesiden**

1 Kommentar

  1. Pingback: Cremer fra Faaborg - Atopiker

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *