Hvem er Atopiker?

Jeg hedder Lene og jeg er den, der skriver her på Atopiker. Jeg er også mor til Elias, der lider af børneeksem, høfeber, fødevareallergi og astma, så jeg ved hvor svært det kan være! Til daglig arbejder jeg som forsker og er derfor vant til at søge viden og dykke ned i det. Og det skal jeg da lige love for at jeg har gjort de sidste år, der startede med at han havde børneeksem. Så jeg er altså ikke er læge, hudlæge eller på anden måde klinisk specialist i atopiske sygdomme – udelukkende en mor, der sammen med andre interesserede, vil skabe et overblik og hjælpe vores børn.

Alt det jeg har Googlet mig frem til, læst i videnskabelige artikler samt ikke mindst fundet frem til via netværk med andre der har børneeksem, samler jeg her. De sociale netværk har hjulpet os meget, herunder grupper på Facebook. Dog oplever jeg nu at de samme spørgsmål eller problemstillinger er oppe igen og igen, hvilket må være fordi informationen ikke er tilgængelig nok andre steder. Det vil jeg forsøge her.

Målet er at samle os, der går og roder rundt i cremer og behandlingsforsøg. Få samlet nogle succesfulde historier, få styr på jura bag støttemuligheder, og alt det andet man bruger de alt for sene aftener til. Nogle gange i selskab med kradselyde fra børnesengen, der bare motiverer endnu mere til at få styr på den her irriterende hudsygdom.

Læs lidt om vores start i indlægget her.

Lad os blive mange – kommenter og vis dig. Kritiser og kom med gode råd. Jo flere vi er jo bedre!

Send mig også gerne en e-mail på eksembarn@gmail.com

Picture2

Skriv en kommentar