Feber og eksem..

Så er det blevet efterår.. flotte efterårstræer, kastanjedyr, snot, hoste, feber og eksem! Elias storesøster var syg hele sidste uge med feber og hoste og i weekenden slog Elias voldsomt ud med eksem og feber. Med feber kommer som regel eksem og derfor bliver eksembørn ramt ekstra hårdt af infektioner. Jeg er startet op med nyt arbejde og har sideløbende haft en ekstra tjans med at få logistikken til at gå op med pasning af syge børn. En udfordring jeg ved at mange med (eksem)børn har, hvis de også skal passe deres arbejde.

Når Elias er hårdt ramt som nu, skal vi være ekstra opmærksomme på behandlingen. Og indlæggelsen i april sidste år ligger stadig frisk i erindringen og minder os om det!

Behandlingen består i:

Bad hver dag med La Roche-Posey rensegele, smøring i vandet med Olivias tryllesalve (den hjemmelavede) og hurtigt efter badet en god indsmøring med Helo creme.

Vi bruger Protopic 2 gange om dagen og forsøger at overholde at han ikke bliver smurt med andre cremer i 2 timer før og efter påsmøringen.

Han bliver smurt med Helo creme, Locobase repair eller Avénes fede AD creme så ofte som muligt. Når han er hjemme, kommer vi nogle gange op på 5 gange dagligt, men det er svært at overholde når han er i børnehave. Det kan også være en pletbehandling af de værst rampe områder og her synes jeg at Ceridal fedtcremen er god.

I de værste perioder, som nu, får han antihistamin (Aerius) inden han skal sove. Nogle gange virker det til at han sover lidt roligere når han får det.

2 gange om ugen pulsbehandles han med hormoncremen Elocon.

Hvad med jer – har I nogle ting i gør når eksemen bryder ud..?