Ceridal

Ceridalcremen er en rigtig fedtcreme, der er god til pletvis behandling af tør hud. Vi bruger den om vinteren når børnene skal ud og hvis Elias har rigtig tør hud. Dog har vi oplevet at han har fået “bumser” nogle gange af den. Man kan også få en ansigtscreme og en olie. Mere om produkterne her.

Ceridal Fedtcreme

Ceridal Fedtcreme er et hudplejeprodukt til kontrol af tør hud, som modvirker udtørring af huden, og som genopretter dennes fugtighedsbalance ved at supplere hudens naturlige fedtstoffer. Ceridal Fedtcreme er særligt velegnet til mindre samt meget tørre hudområder.

Ceridal Ansigtscreme

Ceridal ansigtscreme er langtidsvirkende creme, der indeholder naturlige fedtstoffer som trænger dybt ned i huden.

Den nærer samt fugter huden intensivt og hjælper samtidig med at reparere hudens beskyttende barriere, hvorved huden genvinder sin elasticitet og blødhed.

Ceridal ansigtscreme er velegnet til ansigt og hals. Cremen er ikke fedtende og absorberes let.

Ceridal Hudolie

Ceridal Hudolie er en flydende, klar olie, som kun indeholder 3 typer olier og intet vand. Den danner en beskyttende hinde, som forhindrer tabet af vand fra huden. Denne hinde fungerer også som et værn mod udefrakommende skadelige stoffer og forhindrer, at irritanter og allergener får adgang til de levende hudceller.


Anvendelse:

Ceridal Hudolie sprayes direkte på det tørre hudområde. Umiddelbart vil huden føles fedtet, men efter få minutter er olien absorberet, og huden bliver igen smidig og elastisk.

Den flydende form gør olien velegnet til pleje af større hudområder. Den tynde olie fordeles nemt, uden at du behøver at gnide for meget på huden.

Kan købes:

På apoteket:

Fedtcreme:

50 ml til 69,95 kr

100 ml til 141,95 kr

Olie 100 ml til 76,95 kr

 

7 kommentarer til “Ceridal”

  1. Hej kan det passe at ceridal fedt creme (er 100%)ikke kan fås mere.?

    Hvis den er udgået hvad er så alternativet

    Svar

Skriv en kommentar