Svar på blodprøver

Svar på blodprøver..

Efter at Elias blev priktestet og jeg brød sammen over at han ikke var multiallergiker (underligt at nå derud..!) fik vi taget en blodprøve. Igen faktisk, da vi også fik en taget da han var 11 måneder og tilknyttet vores første hudlæge. Den første blodprøve viste ikke noget og jeg havde heller ikke de store forventninger til denne her. Men i dag blev jeg ringet og af en læge fra Herlev og vi havde en rigtig god snak. En af dem, hvor man ikke føler, at man snubler over ordene, fordi man kan mærke at de har travlt. Og fordi vi rent faktisk har en god periode nu og jeg får sovet sådan rimeligt, så begyndte jeg heller ikke at græde, bare fordi der var en, der gad at høre om Elias eksem.

Han har åbenbart lidt forhøjede tal på nogle bestemte nødder og ærter. Ikke meget. Som i at normale tal ligger under 0.35 og den højeste værdi Elias havde var 1.47. Folk der reagerer voldsomt på fx peanuts kan have værdier op til 200. Så ikke noget hverken at fejre eller græde over.

Jeg spurgte ind til tomat, for det har jeg set ham reagere på hjemme. Der var ikke noget at se i prøven, men så sagde hun at “der er jo meget histamin i tomat og det kan nogle godt slå ud af”.. Javel ja. Blev også kun en lille smule rystet i troen på eksemskolen, men jeg holder fast i at være lidt opmærksom på histamin i fødevarer.

En kommentar til “Svar på blodprøver”

Skriv en kommentar