Når jeg bliver træt af eksem..

Når jeg bliver træt af noget – sådan rigtig træt at jeg er ved at kaste op – så er min forsvarsmekanisme åbenbart at ignorere tingene. Bare lade som om at det ikke findes.  Ikke specielt rationelt, det ved jeg, men når man for det meste får 6 timers søvn, der afbrydes 2-3 gange, så findes rationelt efterhånden ikke længere i den indre ordbog.. Sådan har jeg haft det med eksem i de sidste 2 uger. Jeg har været millimeter fra at lukke denne her side ned, bare for at slippe for det.

Men det går jo ikke væk – faktisk tværtimod. Eksem kan ikke ignoreres væk – desværre. Og heldigvis har jeg en tæller på siden, så jeg kan se at siden bliver brugt til noget, at I besøger siden og forhåbentlig kan bruge den som en hjælp.

Jeg har også tænkt over, hvad siden skal bruges til fremover. Og her må I altså gerne komme på banen! Søger I på cremer? Kigger i på billeder af eksem? Vil I have flere giveaways?

Der er en del firmaer, der har tilbudt produkter til konkurrencer, men jeg er bange for at det kommer til at virke for useriøst – at jeg kun har bloggen for reklamernes skyld. Og det er bestemt ikke det, der er meningen!

Jeg kommer til at skrive en del om vores tur til Avéne om 3 uger. Fordi det manglede jeg engang – altså en beretning om et ophold der. Om det er pengene værd eller om det udelukkende er en placeboeffekt, som en overlæge udtalte engang.

Jeg er også aktiv i den internationale gruppe for forældre i eksemforskning og det vil jeg selvfølgelig også hjertens gerne skrive om. Hvis det ikke bliver for kedeligt?

Meld endelig ind, hvis I har gode idéer. Vi kan også lave gæsteindlæg fra jer læsere, så I hver især skriver om jeres børns eksem. På godt og ondt. Så vi andre kan blive klogere og om ikke andet opleve, at der også er andre, der ikke sover. Og andre, der er ved at kaste op over eksem engang imellem.

En kommentar til “Når jeg bliver træt af eksem..”

 1. Hej Lene.
  Først og fremmest, det lyder som om i har det virkelig hårdt der hjemme og jeg håber virkelig i snart for det til at vende. Min søn og jeg har været der – det er forfærdeligt, og der er en grund til at man bruger søvnmangel som totur !
  Måske der er hver at overveje at skifte til Dermovate ?

  Mht til emner, så synes jeg lidt snak om trivsel i vuggestuen/børnehave/skole kunne være interessant. Vi har personligt problemmer med det her hjemme, netop pga min søns eksem.

  Og nej, jeg synes ikke det bliver for kedeligt at høre om din gruppe “forældre for eksemforskning”

  Svar

Skriv en kommentar