Mød Dr Lio på Facebook

Jer der følger med, ved at jeg er ret begejstret for Dr Lio og der kommer også 8 søgeresultater op på siden her, hvis man søger på ham 🙂

Dr Lio er hudlæge og innovator i behandlingen af eksem. Han fik sin medicinske eksamen fra Harvard Medical School, afsluttede sin praktik som børnelæge på Boston Children Hospital. Mens han var på Harvard, modtog han en formel uddannelse i akupunktur. Han arbejder på at integrere den alternative almindelige medicin i dermatologi og er meget interesseret i nye og bedre behandlinger af eksem.

I Global Parents for Eczema Research (GPER), som jeg også er en del af, har vi forskellige interesse/diskussionsgrupper, blandt andet Dr Aron regimet samt probiotika til huden. De emner er Dr Lio også interesseret i og derfor mødes han med os på Facebook. Alle er velkomne til at være med – enten på chatten på Facebook eller på en lytter på et konferenceopkald (der vil komme et nummer, man kan ringe på når vi nærmer os).

Læs mere om arrangementet her (PDT 10-11 er i Danmark kl 19-20). 

 

Hvis du vil læse en god artikel han har skrevet, så har jeg skrevet hovedpunkterne i det her indlæg samt linker til den originale artikel. .

2 kommentarer til “Mød Dr Lio på Facebook”

Skriv en kommentar