Vil du prøve Kraes babybad?

Update: Testen er gennemført nu af flere af jer skønne læsere – tak for det!! I kan læse om resultatet her.

Jeg overvejer at tage Kraes babybad med i vores webshop, men har aldrig selv prøvet det på Elias. Det vil jeg naturligvis gøre, men jeg kunne også godt tænke mig, at der var andre der gjorde det og gav deres mening.

Er der et par stykker af jer, der gider? I får det sendt uden beregning og I behøver hverken at skrive om det eller tage billeder – bare sige om I synes at det var godt eller ej til jeres børns eksemhud. Det er så vigtigt, at shoppen kun har produkter vi kan stå inde for. Kraes babybad har fået flere tilbagemelinger på at det hjælper (lindrer) eksemhud, så det virker som et lovende produkt.

PicMonkey Collage Kraes

Kraes babybad har 2 produkter: 

KRAES babybad med havre & dødehavssalt virker både beroligende, rensende, fugtgivende og lindrende. Havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere på huden. Dødehavssalt virker beroligende grundet dets unikke indhold af mineraler og vitaminer, hvilke ligeledes blødgører huden, stimulerer blodcirkulationen og reducerer rødme.

Saponiner i havren (sæbeurt) renser naturligt huden, med den fordel at babyhuden ikke samtidig udtørres, hvilke ofte sker ved syntetiske overfladeaktiver.

KRAES babybad med havre og dødehavssalt er 100% økologisk, samt fri for sulfater, parabener, parfume, allergener og syntetisk kemi.

Man skal nok være opmærksem på ikke at bruge denne her på åbne sår, da det sikker kan svie lidt. 

KRAES babybad med havre & kokos er et naturligt og sæbefrit bad til dagligt/ugentligt brug. Havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere på huden, mens kokos har rensende og fugtgivende egenskaber.

Saponiner i havren (sæbeurt) renser naturligt huden, med den fordel at babyhuden ikke samtidig udtørres, hvilke ofte sker ved syntetiske overfladeaktiver.

KRAES babybad med havre & kokos er 100% fri for sulfater, parabener, parfume, allergener og syntetisk kemi.

Har du lyst til at prøve Kraes babybad, så skriv en kommentar herunder eller send en mail på eksembarn@gmail.com.

 

Læs mere om produkterne på Kraes babybad

Her står lidt om havre og hud (på engelsk)

En videnskabelig artikel om dødehavssalt og gavlig effekt på eksem (på engelsk)

8 kommentarer til “Vil du prøve Kraes babybad?”

  1. Vil gerne teste. Min søn er 2,5 år. Hans eksem er dog ikke så voldsomt og er værst i varmt fugtigt vejr. Jeg bader ham 1-2 gange om ugen.

    Svar
  2. Hvis testperioden ikke er udløbet vil jeg også gerne teste. Men ellers vil jeg bare rigtig gerne vide resultatet, for overvejer virkelig om jeg skal prøve det på min datter, men også mig selv. 😊

    Svar

Skriv en kommentar