Kraes babybad – vi har testet og vi er begejstrede, men…

Mange tak til alle jer, der har været med til at teste Kraes babybad på jeres børn med sart eksemhud!! 

Det er ekstemt vigtigt for os, at de produkter vi skriver om her (og ikke mindst sælger i shoppen) er gennemtestede og passer til vores eksembørn. Derfor sendte vi testere ud til frivillige læsere, og I er begejstrede!! 🙂 Ingen af jer har meldt tilbage med negative effekter, hvilket er det vigtigste. Nogle af jer har ikke set den store effekt, men dog igen negative. Men de fleste af jer mener, at Kraes babybad har haft en positiv og beroligende effekt på jeres børns hud.

Det var også, hvad vi oplevede med Elias, og det var derfor vi startede testen samt tog produktet med i shoppen. Det virkede beroligende på huden og eksemen og han sov bedre. Vi kunne ikke få armenen ned!

Men nu kommer vi desværre til et men, for Elias er begyndt at reagere i badet. Helt præcist på hvad ved vi ikke, men har har slået ud nogle gange i træk under og efter badet og nu prøver vi at holde en pause. Det er ærgerligt!

Elias lider af moderat til svær eksem og det er altså lidt mere tricky end eksem hos børn, der har mild til moderat eksem. I skal selvfølgelig være opmærksomme på, om jeres børn reagererer (og hvis de gør, stoppe med at bruge det med det samme), men jeg vil bestemt ikke fraråde brugen af det på baggrund af Elias reaktion.

Vi mangler stadig et par tilbagemeldinger, og meld gerne ind her med jeres erfaringer, så opdaterer jeg anmeldelsen til hjælp for de nye eksemforældre, der er interesseret i produktet.

Og lige for en god ordens skyld, så har jeg ikke selv modtaget noget – penge eller produkter – for at anmelde Kraes babybad. Jeg købte selv produktet til Elias og henvendte mig efterfølgende til Kraes babybad, der var så søde at sende testere til jer! 

Læs mere om Kraes babybad her

Køb det her

Anmeldelser findes her:

Min-mave.dk

Æblebørn.dk (sundhedsplejerske)

Bloggerne Annemette Voss, Mascha Vang, En livsstilsblog samt Mig og min tinderbaby.

En kommentar til “Kraes babybad – vi har testet og vi er begejstrede, men…”

Skriv en kommentar