Kender I Dr Richard Aron..?

Jeg har nu stødt på navnet Dr Richard Aron flere gange – blandt andet her og senest på denne her blog. Det har været i forbindelse med de gode historier, hvor specielt hårdt ramte børn har fået mindre eksem og kløe på under en uge og efter et par måneder er de symptomfri. Hvis man kigger ind i Facebookgruppen her (den er lukket, så anmod om at blive medlem), kan man læse om mange medlemmers succeshistorier.

Jeg har kigget lidt nærmere på ham og har fundet ud af, at han er en ældre herre, der har arbejdet med atopisk eksem hos specielt børn i rigtig mange år. Han har tidligere arbejdet i England, men er nu i Sydafrika og hovedkomponenten af hans behandling er en creme. Han mener, at Stafylokokker er en stor del af behandlingen (da den kan være med til at give udbrud) og inkluderer derfor antibiotika i cremen. Cremen består af antibiotika, en mild hydrocortison og fugtighedscreme i et forhold, der afhænger af patienten. Hvis man ikke bor i England eller Sydafrika, hvor han kan udskrive recepter, skal man have sin egen hudlæge ind over til at udskrive cremerne, der skal blandes sammen i et forhold Dr Richard Aron vurderer ud fra billeder man sender til ham. Han tager desværre ikke imod nye patienter mellem d. 7 november 2015 og 10 januar 2016, men jeg kunne godt overveje at prøve en online konsultation i det nye år.

I september i år holdt han et oplæg til en eksemkonference i Chicago og det kan ses her. Ellers læs mere  på hans hjemmeside eller se videoen her. Moren i videoen skal nævne alle de ting og cremer hun har prøvet og jeg kan så meget sætte mig ind i det..

Er der nogle af jer, der har hørt om ham eller prøvet en konsultation?

6 kommentarer til “Kender I Dr Richard Aron..?”

  1. Hola escribo desde Colombia. Mi esposa a sufrido de dermatitis atómica toda su vida y en ocaciones tiene crisis muy fuertes. Hace un par de meses nació nuestro primer hijo y también sufre de dermatitis según indicaciones del pediatra lo cual me preocupa mucho. Dr. Le pido que Por favor me ayude a tratar estos dos casos de las personas a las que más amo. No creo poder soportar ver a mi hijo como e vista ya a mi esposa.

    Svar

Skriv en kommentar