Cremerne fra Derma Eco Baby gik til Astrid

Den heldige vinder af cremerne var Astrid og pakken er sendt afsted. Der var ikke meget kamp om cremerne, hvilket jeg ser som en blanding af, at jeg måske ikke gik så aktivt ud og reklamerede denne gang, men måske også at man får nok af nye cremer..? Eller hvad?

Jeg er i hvert fald blevet mæt af cremer. Når jeg læser om en ny vidundercreme, er der stadig noget i mig, der er ved at drøne ud og købe den med det samme. Jeg gjorde det senest med Warming, der bare slet slet ikke virkede for os. Jeg bliver mere og mere overbevist om at den ikke findes – vidundercremen og at man skal holde op med at lede efter den. Huden skal have fugt, men for Elias skal der mere til. Det er ikke den tørre hud, der får ham til at slå ud. Det kan den selvfølgelig også, men der er så meget andet. Min energi (og mine penge..) skal ikke lægges hos apoteket, men et andet sted. Hvor? Jeg ved det ikke, men når han fortsat er så hårdt ramt, nægter jeg at give op!

Hvad med jer?

2 kommentarer til “Cremerne fra Derma Eco Baby gik til Astrid”

 1. Jeg ved ikke om denne side stadig er aktiv. Men jeg har lige ‘fundet’ den og det er 120% som at læse om mig selv, jeg er født med Atopisk dermatitis, har bruge al min barndom på diverse sygehuse og har været ‘forsøgs kanin’ for div cremer og der var bare intet det virkede .. lige indtil .. en hudlæge fortalte om homon cremen Dermovat, den helede simpelhen alle mine sår og jeg bruger den stadig den dag i dag i en alder af snart 34 år.
  Jeg har stadig slem eksem over hele kroppen men jeg kan holde nogenlunde styr på åbne sår og revnerne på hænder og fødder med Dermovat og der ud over bruger jeg Helocreme til min hud som er den eneste fugtigheds creme som jeg føler jeg kan trække vejret igennem.

  Jeg er multiallergiker og kan ikke tåle en dyt, og i 80’erne (1988) blev jeg betegnet som et af Danmarks sygeste børn med sygedommen Atopisk dermatitis, i dag er det vist lidt mere normalt at ha astma eksem / dermatitis.

  Jeg vil elske hvis jeg kan få en besked tilbage om hvordan det går med eksemen 🤗

  Kærlig hilsen

  Lena w. Frederiksen

  Svar
  • Kære Lena

   Mange tak for din besked. Siden er ikke så aktiv længere med nye indlæg, desværre, men jeg kan se at der stadig er en del besøgende, så jeg holder den åben så nogen forhåbentlig kan få glæde af den.

   Det lyder virkelig godt, at du har fundet noget der virker for dig. I det mindste så det er til at holde ud og holde eksemet nede. Jeg blev ret overrasket over, hvor invaliderende en sygdom det er og det må have fyldt meget for både dig og dine forældre, da du var barn. Din historie lyder lidt som min søns – han har stadig eksem, og kommer nok heller ikke helt af med det, men det er nu primært på hænder og fødder og det kan vi heldigvis så nogenlunde holde ned med Elocom-creme, der vist minder lidt om Dermovat, Locobase på hænderne og Helocreme på hele kroppen.

   Det var meget hyggeligt at du skrev og du er meget velkommen til at kommentere eller give gode råd under indlæg, så andre kan få glæde af din viden. Hvis du skulle have tid og lyst på et tidspunkt, er du også meget velkommen til at lave et lille skriv om din historie og hvad du har lært igennem alle årene, så kan jeg lave et indlæg.

   Kh Lene

   Svar

Skriv en kommentar