Cremer fra Derma Eco Baby

Har du prøvet produkterne fra Derma Eco Baby?

Her er en håndfuld cremer fra Derma Eco Baby som jeg sender videre til en af jer! Jeg må indrømme at jeg ikke har den store erfaring med produkterne, men her er hvad de Derma selv skriver om dem:

Børns hud er meget sartere end voksnes. Så naturligvis indeholder Dermas babyserie ingen parfume, parabener eller kunstige farvestoffer og er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig. Som din garanti bærer serien både den økologiske Ecocert-certificering, det officielle nordiske miljømærke, Svanen, og Astma-Allergi Danmarks mærke, Den blå krans.

Derma Eco Baby er et sundere valg for vores børn og for miljøet. Det er ansvarlige, børnevenlige produkter beregnet til hverdagsbrug og specielt udviklet til at forebygge og behandle børns hår, hovedbund og hudproblemer.

Derma-babyprodukter vurderes i TÆNK-tests som et sikkert valg fri for diverse problematiske indholdsstoffer.

Har du lyst til at prøve nogle af produkterne?

Derma

(Der er 2 x salve, creme, olie, solcreme og en lille tester).

Så skriv dit navn i en kommentar inden torsdag aften d. 19 – så trækker Elias en heldig vinder fredag morgen. Skriv også gerne (men intet krav) om du har erfaring med Dermas produkter – så kan vi lære lidt på samme tid 🙂

 

Jeg har fået produkterne igennem Karoline Lavætz, der er forfatter til bogen Sund hud til børn og videnskabsjournalist (og får en masse produkter tilsendt af forskellige firmaer). Hun har bl.a. været ansat i 6 år hos Astma-Allergi Danmark, men arbejder nu freelance under Science Cph. Konkurrencen er derfor helt neutral og ikke betalt eller sponsoreret af Derma.  

 

 

2 kommentarer til “Cremer fra Derma Eco Baby”

Skriv en kommentar