Warming basiscreme med 85 % fedt

Endnu en creme til samlingen.

Jeg gjorde det igen.. købte en ny creme. Det sker som regel, når der er en ændring af eksemen, flere udbrud eller andet. Man bliver desperat og må prøve noget nyt. Denne gang var det vejrskiftet, der gjorde at Elias hud blev mere tør og jeg ville skrue op for fedtindholdet. Googlede og spurgte på Apoteket og endte op med Warming basiscreme med 85 % fedt. Det er også den mange bruger til wet wrap – hvor områder smøres og efterfølgende pakkes ind for at mindske fordampningen.

Flere steder på nettet kan man læse følgende:

Warming Basiscreme anvendes til indfedtning af tør og sart hud i ansigt og på kroppen hos børn og voksne, samt ældre med tør, skællende, stram hud, problemhud eller hvor huden er udtørret. Endvidere som supplement ved aktiv hudbehandling med lægemidler.

Cremen er langvarig fugtighedsbevarende, gør huden blød og smidig og mindre sårbar.

Påsmøres i et tyndt lag, eller hvad huden kan optage. Cremen bliver flydende ved kontakt med huden og er let at fordele, også på behårede områder.

Kom cremen på huden inden for de første par minutter efter badet, det giver en bedre virkning.

Ved mindre børn er det tit en god ide at komme cremen på ens egne hænder, vente et øjeblik og cremen smelter. Derefter indgnides den på barnets hud.

Indholdsstoffer:

Ingredienser: Paraffinum Liquidum (mineralolie), Cera Alba (hvidt bivoks), Cetyl Palmitate (blødgører) og vand. Alle kendte og gennemprøvede stoffer.

Produkterne er produceret i Danmark. Farmisan garanterer for, at indholdet svarer til deklarationen.

Cremerne indeholder ikke parabener, emulgatorer, pH-regutorer, farvestoffer, parfume. pH værdi = 6,0 ca. som hudens.

Det lyder jo lovende, men hvordan virker den så? Desværre var det endnu en creme til skraldespanden.. den irriterer og klør. Æv. Har prøvet den af flere omgange og resultatet er det samme – Elias bliver krumrygget og går og kløer på specielt benene. Præcis som da vi også prøvede solcremen fra La Roché-Posey.

Jeg ved at mange er glade for cremen, så hvis du er i humør til at prøve en ny creme, er denne her måske en mulighed. Her virker den bare ikke, desværre.

 

En kommentar til “Warming basiscreme med 85 % fedt”

Skriv en kommentar