Træt træt træt

Jeg er så træt for tiden, at jeg ikke kan hænge sammen… ja nu er det brok igen, det ved jeg. Men hvad f… gør I andre?

Fredag i sidste uge blussede Elias eksem op igen og det kører stadig på fuld hammer med at ødelægge os begge to som minimum. Jeg har enten siddet eller ligget ved siden af ham og nusset nubret hud i 2-3 timer hver nat og så op kl 6 igen og daske koldt vand i hovedet og fuld fart frem til jeg får ham til at sove kl 22 om aftenen – for der driller eksemen selvfølgelig også. Man bliver jo både grim og grådlabil af denne her sindstilstand. Og det der arbejde, man jo også skal have proppet ned i hverdagskassen. tror jeg heller ikke at der kommer noget specielt nyttigt ud af! Har prøvet at køre konstant kaffe siden jeg kom, men der skal mere til efterhånden!

Jeg fandt en artikel, hvor der står:

“Chronic itch in atopic dermatitis markedly diminishes the quality of life of affected individuals. Sleep disturbance and impaired productivity in work due to chronic itch impose a socioeconomic burden”.

Altså kronisk kløe i atopisk dermatitis mindsker livskvalitetet af de påvirkede. Søvnforstyrrelse og mindsket produktivitet i arbejdet pga. kløe pålægger en samfundsmæssig byrde.

Oh yes!

Det eneste jeg kan trøste mig ved lige nu er, at vores ophold i Avéne til juni måske kommer til at hjælpe lidt. I hvert fald for en periode, hvor vi så forhåbentlig kan få sovet. Der er 70 dage til, hvis jeg altså overhovedet har talt rigtigt. Orker ikke engang at tælle efter.

Hvordan klarer I den? Går I også rundt som zombier? Er der nogen af jer, der får for tabt arbejdsfortjeneste? Jeg overvejer virkelig om jeg skal prøve at gå den vej. Er bare nervøs for at falde i en Tornerose-søvn, hvis jeg skal igennem et kommunalt system igen, som da vi søgte §41..!

3 kommentarer til “Træt træt træt”

 1. Min søn har også lige haft en dårlig periode. Det er heldigvis blevet bedre nu. Efter aftale med hudlæge, har jeg smurt ham over hele kroppen med elocon og locoid i ansigtet – hverdag. Der ud over har han fået 7,5 ml Aerius til aften (altså 3 dobbelt dosis.).
  Jeg tror at især anti-histaminen har hjulpet min søn med at sove. Det kan du evt prøve, ellers kan du prøve phenergan.

  Da vores søvnunderskud var værst her hjemme, holdt jeg en dags ferie end i mellem, hvor min søn var i vuggestue, og jeg sov ….
  En anden mulighed, er at spørge arbejdet om du kan tage fri nogle dage uden løn (det er min chef blevet mere åben overfor, efter han selv har fåe tvillinger …)

  Mht til TA så har jeg søgt i forbindelse men nogle besøg vi har med vores søn på rigshospitalet (ikke forbundet med eksem). Det fik vi ikke noget ud af – hvis du søger vil jeg anbefale, at få udtagelse fra hudlæge og vuggestue på plads inden du søger. Efter ring til Astma og Allergi forbund, de kan fortælle lidt om hvordan du skal argumentere (det er noget med at børne eksem er klasificeret som en kronisk lidelse)

  Lad os håber på det snart bliver lidt varmere i vejret 🙂

  Svar
  • Hvor er det godt at høre at I er kommet på den anden side igen!
   Og mange tak for alle de gode råd – jeg tror faktisk også at jeg vil prøve med Elocon og Aerius i en periode igen. Det der med en sovedag hjemme uden barn skal jeg helt sikkert også have prøvet!! 🙂
   Jeg håber også at det bliver lidt bedre med vejret snart!

   Svar

Skriv en kommentar