Når man må gå imod lægers anbefalinger..

Man skal have en stor tro på sig selv for at gå imod en læges behandlingsråd til sit barn. En ting er hvis man gør det med sig selv, men sværere er det til sit barn. Jeg er blevet bedre til det, men der er stadig en lille tvivl, der nager.. tænk nu hvis jeg ikke gør det rigtige.

Jeg gør jo oftest som lægerne anviser, men på det seneste har der været et par ting, hvor jeg selv har skullet tage stilling til en behandling af Elias.

Lægen på Herlev hospital mener ikke, at hudlægens behandling med Protopic og Elocon er optimal, men mener i stedet for at vi skal erstatte Protopic med Locoid. Jeg er faktisk ikke helt sikker på, om vi gør det endnu.

Og så var vi jo så heldige at vinde et ophold i Avénes hydroterapicenter til juni. Jeg var ret begejstret, for at sige det mildt, men hudlægen fik pillet det lidt ned, ved at sige at hun ikke umiddelbart kunne anbefale det. Jeg har brugt et par mails på at overbevise hende om at det er et godt sted, men hun er stadig på ”niveau betænkelig”.

Jeg er helt vildt irriteret over, at jeg skal overbevise hende om at det må være godt for behandlingen af Elias. Men jeg er faktisk endnu mere irriteret på mig selv, over at have et så stort behov for hudlægens accept.

Vi gør det selvfølgelig – det her et lidt en ”once in a lifetime..” Jeg er overbevist om at det ikke gør ondt værre. Faktisk tror jeg at klimaet og roen bliver en meget stor del af hans behandling og vi vil prøve at ryste hudlægen af og nyde i fulde drag!

12814532_1146778195363159_4504381225858180894_n (1)

7 kommentarer til “Når man må gå imod lægers anbefalinger..”

 1. Hejsa. Jeg har ikke prøvet at skrive på sådan en side før så prøver mig lige frem. Men vil bare sige jeg har en lille dreng der har en hud der ligner nøjagtig det på dine fotos. Virkeligt øv.

  Svar
  • Dejligt at du skriver!!
   Det er så synd, at de skal plages med det – jeg håber trods alt, at siden her kan gøre at vi forældre ikke føler os helt alene med det..
   Går din søn hos en hudlæge?

   Svar
   • Hej. Har lidt tekniske problemer med hensyn til at svare samt mangel på fritid. Vores søn har været til hudlæge og er nu blevet henvist til allergiafdeling på sygehuset. Det er så synd for ham. Vi har bare købt så mange forskellige slags cremer men intet hjælper ej heller lindrer.

    Svar
    • Jeg kender det godt – både den med teknikken og fritiden! 🙂
     Godt at han er blevet henvist – så er der i det mindste mulig hjælp i sigte. Og den med cremerne er det fleste med børneeksem nok desværre ude i. Mange er glade for Helocremen, men det er desværre ofte ikke den der bliver foreslået på apoteket. Husk at I kan søge om tilskud til cremerne (også fugtighedscremer) på kommunen, for det kan også være en dyr omgang.
     Jeg krydser fingre for at din søn snart får det bedre!

     Svar
     • Sådan gik det: er blevet priktestet negativ. Fik ny creme locoid. Det hjalp eller gjorde det? Huden især i ansigt er tilbage hvor vi startede faktisk bare værre. Det er bare så synd for vores barn. Det er også på øjenlåget og det kommer nærmest krybende tilbage. Sådan føler jeg det. Fik meget lidt nutella …som gjorde det værre? Man ser jo sammenhænge overalt eller prøver desperat at finde en årsag.

Skriv en kommentar