Avène Termalkildevand

Avène Termalkildevand

Beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatorisk kildevand på spray – til tør, sart, irriteret og fugtfattig hud.

Lavt mineraliseret, 266 mg/l. Avène Termalkildevand har, som det eneste termalkildevand, et meget lavt saltindhold – 5% af det samlede tørstofindhold – så huden ikke udtørres eller irriteres.

  • Virker blødgørende og irritationsdæmpende
  • Virker anti-inflammatorisk
  • Uden farve, uden smag, uden duft
  • Bakteriologisk rent
  • Tappes og pakkes i sterile, okklusive omgivelser og beholdere. Første gang du anvender en Avène Termalkildevand spray er derfor første gang i mere end 50 år, at kildevandet kommer i direkte kontakt med luft.

Anvendes:

Morgen og aften eller efter behov – ansigt og krop. Sprayes på huden i ca. 20 cm afstand (må ikke omrystes før brug). Efter ca. 3 min duppes evt. overskydende Avène Termalkildevand forsigtigt af med vatrondel eller lign.

Fordele:

Virker blødgørende og irritationsdæmpende

Virker anti-inflammatorisk

Indholder:

Download her

Kan købes på apoteker og på nettet her:

Apotekernes.dk

Kilder:

Apotekernes.dk

 

**Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Atopiker.dk kommission, hvis du køber noget. Det har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Jeg linker kun til foretrukne eller billigste webshops og kun når det giver mening for et indlæg.

Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Atopiker.dk hjemmesiden**

 

 

2 kommentarer til “Avène Termalkildevand”

Skriv en kommentar