Test af Kraes babybad

Test af Kraes babybad

Vi har testet Kraes babybad og jeg er mildt sagt begejstret!

Kraes babybad findes findes i 2 udgaver:

  1. Havre og dødehavssalt
  2. Havre og kokos

PicMonkey Collage Kraes

Man orker ellers ikke at prøve flere ting – kender I det? Jeg må også indrømme, at jeg tog tilløb til at prøve den med dødehavssalt i Elias bad – jeg var simpelthen nervøs for at den ville svie og oplevelsen med en creme, der fik mig til at tro at drengen var blevet stukket af en hveps, sidder stadig for godt fast i mig!

Jeg tog chancen og har ikke fortrudt!! Den svier ikke og den har tilmed en positiv effekt på eksemen. Huden virker ikke så rød og irriteret efterfølgende.

Man må ikke tro, at det her er vidundermidlet mod eksem, for det er det ikke. Det findes ikke! Men det kan uden tvivl lindre, og det er jo bestemt også vigtigt.

Kraes badybad har allerede fået en masse fine anmeldelser af bl.a. sundhedsplejerske Anette Straadt (kvinden bag æblebørn.dk), Min-mave.dk, samt Kraes egne testere. Det var også vigtigt for os, at I læsere testede produktet inden vi evt. lagde det på hylderne i webshoppen, og jer der ind til nu har testet, er enige med os i, at produktet rent faktisk har en positiv effekt på vores børns eksem. Vi venter stadig på de sidste tilbagemeldinger, men ind til nu er der ikke nogen, der har oplevet negative effekter, som f.eks. svie, som jeg selv var bekymret for. Hvis alle jer søde testere er glade for produktet, sætter vi det også på hylderne, men ind til der, kan I købe det på Kraes babybads hjemmeside.

Følg også med på deres Facebookside, hvor de løbende har konkurrencer og rabatter og læs mere om produkterne på deres hjemmeside.

Et bad er desuden et af vores bedste redskaber til at lindre og slå eksem ned. Stik i mod vores praktiserende læges råd, hvis uvidenhed forlængede Elias meget plagsomme eksem. Hvis jeres læge heller ikke mener, at jeres børn skal bade ofte, så prøv følgende baderåd et par gange – så er jeg sikker på, at I også bliver klogere:

  • Brug udelukkende lunkent vand og ikke længere end 10-15 min.
  • Skyl huden, der ikke er under vand (hvis badekar) med en kop eller lignende – ikke vaskeklud!
  • Brug ikke sæbe, men sæbefrie alternativer. Vi bruger Avène XeraCalm Cleansing Oil i badekar samt ved håndvask og nu bruger vi altså også fast Kraes Babybad med dødehavssalt.
  • Dup huden næsten tør og smør en god fed creme på lige efter. Vi er glade for Avène XeraCalm Balm og Helo cremen, men find jeres egen favorit. Huden optager vand/fugt og det skal forsegles af en creme. Derfor er det meget vigtigt, at man er hurtig.

Picture2

En kommentar til “Test af Kraes babybad”

Skriv en kommentar