Stille og træt..

Jeg bliver som regel stille, når jeg er træt og det er også gældende her på bloggen. Jeg er træt af at vågne hver 4-5 gange hver nat og nusse ru og blødende hud og jeg er i det hele taget træt af eksem! Kvalmende træt!

Og modløs. Hudlægen mener nu, at der ikke er andet at gøre, end at vente til, at han forhåbentlig vokser fra det (fordi han ikke reagerede på noget i priktesten). I følge statistikken er det omkring skolestart – dvs om 4 år.. Vi skal altså være trætte og udkørte, han skal have sår og ondt flere steder på kroppen og være ked af det i de næste 4 år? Det kan vi jo ikke! Eller hvad? Jeg ved ikke helt, hvad vi har af muligheder tilbage.

Vi har fulgt hudlægens anvisninger i forhold til cremer, vi har fået taget blodprøver og lavet priktest og vi har prøvet at mindste fødevarer, der kan forværre eksemen (med højt indhold af histamin). Hvad ellers? I aften læser jeg denne her lille bog om tilsætningsstoffer i mad fra Fødevarestyrelsen. Den er let læst og måske bliver jeg lidt klogere.

 

 

 

Skriv en kommentar