”Er der mere bicreme, mor”..?

”Er der mere bicreme, mor? Jeg tror at Elias har smittet mig med eksem..”

Den sidste del af sætningen fik min krop til at fryse til is, mens den første del heldigvis fik den til at tø op igen. Jeg kan slet ikke overskue tanken om, at min datter også skulle have fået eksem. Det ligner, men jeg håber at det bare var tørt efter en tur i svømmehallen og tænker ikke tanken længere lige nu. Bruger en masse creme. Inklusiv ”bicremen”, som hun kalder den og gerne vil bruge. Der er bivoks i cremen og hun mener nok , at det er duften af bier. Hun siger selv, at den ikke er irriterende klistret at få på og at den ikke gør ondt (svier). ”Bicremen” er denne her som jeg selv laver og bruger når Elias er i bad, men den fugter virkelig godt og kunne sagtens bruges som en ekstra fed creme. Så hvis jeres børn også synes, at det er irriterende at få creme på eller det svier, så prøv evt. “bicremen”.

Jeg lavede den sidst i lidt mindre bøtter, så det er lettere for hende selv at tage af den efter badet

FullSizeRender(3)

og det skal jeg da også lige love for at hun gjorde..

IMG_9326

En kommentar til “”Er der mere bicreme, mor”..?”

Skriv en kommentar