Nyt vaskemiddel

Er der nogen af jer, der har overvejet at skifte vaskemiddel..? Jeg har – mange gange. Nu gør jeg det! Vi har altid brugt Neutral og troede egentlig, at det var det bedste specielt med sart hud eller eksem. Jeg vidste godt, at de lidt skrappere vaskemidler med parfume ikke egnede sig til eksemhud og hvis jeg selv overnatter hos nogen, der bruger det på sengetøjet, får jeg nældefeber af det.

Nu har jeg flere gange hørt, at folk med atopisk eksem har problemer med Neutral og eftersom Elias stadig klør en del om natten, har jeg besluttet at nu prøver vi at skifte. Jeg søgte i grupperne på Facebook – i trådene omkring vaskemiddel – og fandt frem til at Änglemark, Levevis og Rema1000s var dem, de fleste ikke havde problemer med.

Nu prøver vi Änglemark og skal selvfølgelig nok følge op på om det tager bare en lille smule af kløen om natten.

Her er også en artikel med gode råd – jeg vil specielt huske på dette her: Har du eksem, kan det være en idé at give tøjvasken et ekstra skyl efter vask. På den måde kan du nemmere sikre dig, at allergifremkaldende stoffer er skyllet ud af tøjet.

Har I prøvet at skifte vaskemiddel?

Skriv en kommentar