Olivias tryllesalve

Olivias tryllesalve

Jeg købte Olivias tryllesalve i helsekosten og har testet den på tør hud og eksem. Jeg har mest brugt den til hænder, fødder og knæ, som pletbehandling og så har jeg haft den med i tasken når vi har været ude. Mest fordi det er den mindste cremebeholder vi har for tiden. Den er fed og god til tør hud og virker beroligende på eksemen. Dog har den en lidt hård og irriterende konsistens. Jeg er heller ikke så begejstret for at man skal have fingrene i krukken, salven let bliver forurenet med bakterier.

Jeg prøvede den også i badet og der er den FANTASTISK. Elias kom i badekar og blev vasket med vaskecreme og derefter smurte jeg tryllesalven på hele kroppen mens han sad i vandet. Hans hud blev så blød og fugtet som jeg aldrig har prøvet før. Lidt fedtet jo, men lang tid efter badet blød og lækker!

Læs mere om salven her

2 kommentarer til “Olivias tryllesalve”

Skriv en kommentar