Hurtig heling efter voldsomt udbrud!

Det var en hård omgang i vores efterårsferie!!

Men vi er kommet meget hurtigt tilbage til en fin hud igen!

Efter 2 dage var eksemen væk og der var kun små kradsesår tilbage. En helt urolig forbedring, der er sket inden for det sidste halve år.

img_0243

Det vi gjorde for at dæmpe udbrud og eksem var:

  • Beroligende bad i lunkent vand tilsat Kraes babybad og hurtigt efter godt med fugtighedscreme (Avène XeraCalm Balm) på fugtig hud.
  • Efter en time fik de værst ramte områder på kroppen et tyndt lag hormoncreme (Elocon) og sår fik Avènes reparationscreme. Kinderne fik et tyndt lag Protopic.
  • Dagen efter bad igen i Kraes babybad og godt med fugtighedscreme adskillige gange i løbet af dagen samt reparationscreme efter behov.
  • På tredjedagen var der en tydelig bedring og eksemen var stort set væk, men vi gennemgik alligevel samme procedure igen.

Det er en stor forbedring for Elias, at vi så hurtigt kan dæmpe eksemen. For et år siden stod det på i mange flere dage og det var meget svært at komme tilbage til normal igen. Det er jo svært at sige, hvorfor det så hurtigt bliver bedre, men jeg tror at det er en blanding af vores fantastiske behandlingsophold i Avène, samt at vi har fundet de rette redskaber (bad og creme) til at dæmpe kløen, så den ikke tager over og bliver til denne her dumme kløe-cyklus man kan komme i.

Har I fundet en god metode til at få dæmpet udbrud?

 

Skriv en kommentar