Afbrudt efterårsferie pga kæmpe eksemudbrud :-(

Når eksemen bliver lidt for dominerende..

Vores efterårsferie I Jylland er blevet afbrudt af et kæmpe eksemudbrud. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår det sidst var så slemt. Varmt irriterende og kløende udslæt på stort set hele kroppen 🙁

Og jeg aner ikke hvorfor!

Vi var i Jylland hos bedsteforældrene og der bliver ikke skruet op for slik, sodavand og lignende (for ham..), da jeg ved, at han ikke kan tåle det. Der bliver heller ikke brugt parfume eller anderledes vaskepulver. Det har været et problem før, men jeg troede, at det handlede om pollen eller lignende, som han måske ikke bliver udsat for i byen. Men det er der vel ikke nu?! Er det noget i huset? Skimmel? Beton? Rester af rygning fra de glade 90’ere? Jeg aner det ikke, og ved ikke hvordan jeg skal finde ud af det. Men det er da helt vildt trist, at han ikke kan tåle at besøge sine bedsteforældre!

img_0201

Behandling

Nu er der skruet op for hele arsenalet af antihistamin (Aerius) og cremer (Elocon til krop, Protopic til ansigt, Cicalfate til sår og en masse fugt med Avène XeraCalm Balm). Han får også et dagligt bad, lokal spray med termalkildevand, spiser kun “sikker” mad samt en masse ro og tullen i nattøj. Så håber jeg, at vi kan få styr på eksem og sår, inden hverdagen starter igen efter ferien!

Oplever I noget lignende? Og hvad gør I, når eksemen skal dæmpes?

En kommentar til “Afbrudt efterårsferie pga kæmpe eksemudbrud :-(”

Skriv en kommentar