Dyre råd mod eksem

Ude på det store internet kan man finde en dansk side, hvor man kan betale over 1000 kr og derved uddanne sig til ekspert i, hvordan man får et barn med sund hud uden eksem.

Det har jeg det lidt anstrengt med som en (til tider desperat) forælder til et barn med eksem. Som jeg for alt i verden gerne vil have eksemfri!

Elias har haft eksem i næsten tre år nu, og noget af det vigtigste jeg har lært er, at han ikke bliver eksemfri. Måske aldrig. Men vi kan sørge for optimal pleje og lindring, så eksemen kan holdes ud og han kan leve et liv som andre børn på tre år. Hvordan vi gør det, samler vi gerne op på her på siden.  Helt gratis og meget gerne med indspark fra jer! Så skriv og lad os blive klogere sammen!

Men jeg er åbenbart både anstrengt over siden OG nysgerrig, for jeg vil se hvilke gyldne råd man får for de penge. Og jeg lover, at I ikke går glip af noget, så hæng på! 😊

Skriv en kommentar