Hormoncreme som bodylotion..?

Jeg er begyndt at smøre Elias ind i behandlingscremerne mens han sover, hvilket betyder at jeg kan gøre det lidt mere grundigt og præcist. Her til aften ville jeg smøre med Elocon, der er det stærkeste hormonpræparat vi har og som vi kun må bruge to gange om ugen (i følge hudlægen). Da jeg løfter op i tøjet for at smøre det på, bliver jeg først virkelig trist og dernæst skal jeg så overveje om det er okay at bruge den hormoncreme over hele kroppen. For han er jo dækket af begyndende eksem! Hudlægen vil sikkert sige at det skal på overalt, men jeg har det virkelig dårligt med at skulle smøre det på så mange steder. Jeg endte med at smøre det på de værste steder og Protopic på resten samt i ansigtet. Som han ser ud nu er det ikke fair at sende ham i børnehave, så han skal have endnu en fridag i morgen…

Her er billeder af arm, underben og lår:

Eksem

Skriv en kommentar