Grunden til at der er stille på bloggen..

Ja der er altså lidt stille her på bloggen og det er lidt fra den ene yderlighed til den anden!

Jeg havde en drøm om at skrue (meget) op for mit engagement i eksemverdenen – både på bloggen og med Atopikershop og nåede også at være en del af et Start-up forløb med shoppen (der var altså andre, der også troede på ideen!).

Så skete der noget på min private arbejdsmæssige side, nemlig at jeg fik tilbudt et drømmejob!

Jeg overvejede det meget og var virkelig i tvivl, men valgte at takke ja til jobbet.. det var for stor en mulighed og jeg turde simpelthen ikke takke nej.

Det betyder desværre også at jeg ikke (for tiden) har så meget tid til at lave nye indlæg. Men det skal nok komme tilbage og jeg kan heldigvis se, at mange har glæde af ældre indlæg også.  Hvad der er mest ærgerligt ved det er, at jeg var nødt til at lukke shoppen.. og det er jeg faktisk rigtig ked af!!

Jeg har stadig et lager liggende og domænet findes også stadig, men jeg kommer nok ikke til at åbne igen, da jeg ikke får tid til at sende pakker som før og engagere mig som shoppen fortjener..

Hvis der er en af jer derude, der har mod på at overtage shoppen og lageret (til meget fordelagtig pris!) er I meget velkomne til at sende mig en mail på eksembarn@gmail.com.

I er også velkomne til at skrive til mig, hvis I mangler ærmer eller handsker, så finder vi ud af det ind til lageret er tomt.

Vi skrives ved ❤️

5 kommentarer til “Grunden til at der er stille på bloggen..”

    • Mange tak Anne!! Og ja ærmerne er fantastiske 😊 Kan du ikke sende mig en mail på eksembarn@gmail.com med størrelser, så tjekker jeg lige op på hvad der er tilbage af størrelser – og til ophørsudsalgspris 😊
      Mvh Lene

      Svar

Skriv en kommentar