Godt nytår!!

Jeg håber at I alle sammen er kommet godt ind i 2018 uden alt for meget eksem!

Vi kom igennem julen uden kæmpe udbrud, men bestemt ikke eksemfrit. Men man skal også leve, som vores hudlæge sagde til årets sidste tjek. Elias havde været til julehygge i børnehaven og der var både smuttet i chokoladejulemand og en clementin indenbords og det var muligvis årsagen til julens eksemudbrud.

Der har været stille på bloggen grundet nyt arbejde jeg lige skulle lande i, men eksemen stopper jo ikke af den grund og jeg får stadig mange søde mails fra jer om, at I har gavn af bloggen og det er en kæmpe motivation til at fortsætte. Måske kommer den til at ændre lidt form fra tidligere, hvor der var meget fokus på det teoretiske. Det vil den stadig have, men jeg får også flere henvendelser fra virksomheder, der gerne vil støtte Atopiker og jer læsere, og der vælger jeg nok flere ud i 2018 til tests og konkurrencer. Jeg laver ingen sponsorerede indlæg (indlæg som jeg får penge for at skrive), men udelukkende indlæg hvor vi og I får produkter.

I de kommende indlæg vil jeg nok samle lidt op på eksemrelevante oplevelser vi har haft i 2017. Vi var blandt andet i Lalandia med Astma-Allergi Danmark, hvilket varmt kan anbefales. Det bedste var næsten, at de havde lavet en speciel afdeling med snacks uden nødder, hvor Elias frit kunne vælge, hvad han havde lyst til, uden at jeg stod klar med hans Epipen. Astma-Allergi Danmark holder også eksemskoler rundt om i landet i 2018, så skynd jer at melde jer på!

Vi har også testet en dyne, der blandt andet er udviklet af en ung mand, der selv har haft børneeksem som barn og jeg er vild med både dyne og projektet, så det skriver jeg også lidt mere om!

Faaborg Pharma lancerer en ny produktserie i starten af 2018 og da vi er kæmpe fan deres Helo creme til tør og sart eksemhud, har jeg sagt ja til at vi og Atopikers læsere vil teste serien. Det håber jeg er ok med jer!? 🙂 Jeg skal nok skrive lidt nærmere om, hvordan I tilmelder jer senere.

 

2 kommentarer til “Godt nytår!!”

 1. Godt nytår, til dig og din familie. Vi vil meget gerne teste nye HELO produkter her hjemme. Som jeg ser det: en dejlig nytårs gave

  Svar
  • Hej Maria,
   Rigtig godt nytår til jer også og undskyld mit sene svar!
   Jeg havde også håbet på at I ville være med! 🙂
   Venter lige på at de kommer med de nye produkter og så skriver jeg ud og rundt.
   Kh
   Lene

   Svar

Skriv en kommentar