Følg med på Facebook

Internettet er virkelig ikke noget at råbe hurra for og derfor er det mest korte opdateringer jeg laver her fra Frankrig.

Når vi rammer dansk jord igen skal jeg nok lave et længere indlæg om behandlingerne, stedet, priser og rejsetips. For det her sted skal man opleve, hvis man har muligheden!

Jeg hører stadig ordet “placeboeffekt” for mig, mens vi er her. Og tænker på det, når jeg møder andre patienter. F.eks. en pige på 5 år fra USA, der er her for andet år i træk. To drenge på 7 år fra Australien, der er her for tredje år i træk og jeg kunne blive ved. Hvis det udelukkende handlede om en kortvarig såkaldt placeboeffekt, ville forældrene så virkelig prioritere at komme igen?

Elias hud er klart blevet pænere, men han har også et udbrud kørende på arme og ben som han ikke havde da vi kom..

Jeg vil forholde mig så neutralt som overhovedet muligt til behandlingen og kun anbefale den til andre, hvis det virkelig hjælper Elias. Men hjælper det ham, vil jeg også gøre alt hvad jeg kan for at få budskabet ud derhjemme. Et budskab om at der muligvis findes andre muligheder for eksempatienter og at den danske lægeverden skal løsne lidt op..!

Vi får at se om et par uger!

 

 

Skriv en kommentar