Atopikershoppen nu på Atopikershop.dk

Jeg har egentlig ikke været helt tilfreds med at blande blog og butik sammen – jeg var simpelthen bange for, at I ikke længere troede på, hvad jeg skrev og at jeg udelukkende ville sælge noget. Men jeg vil jo heller ikke undvære shoppen, fordi at jeg virkelig mener, at vi forældre har brug for den! Derfor har jeg brugt lidt tekniske kræfter på at flytte den over på en side for sig selv, og hvis jeg selv skal sige det, er det blevet så meget bedre! 🙂

Så er I ikke søde at hoppe over på Atopikershop.dk og sig jeres mening?

Kan I bruge den? Mangler der varer?

Vi har stadig flere prøver af Kraes babybad, som jeg lægger ved ordrene ind til vi løber tør. Jeg er også i kontakt med flere firmaer og håber at de også vil levere lidt prøver, som jeg kan lægge i pakkerne – det manglede i hvert fald bare, med så mange penge vi smider efter deres cremer 🙂

Jeg har også lige lavet en aftale med de fantastiske “Scratch me not” ærmer  og så snart grafikeren er færdig med den danske vejledning, tager vi dem i salg. Jeg glæder mig også helt vildt til at prøve dem på Elias, har hørt så meget godt om dem!

Håber at jeres børn klarer denne her tid så nogenlunde – jeg synes at den er hård for tiden!

Kh,

Lene

Skriv en kommentar