Vekommen til Atopiker!

Atopiker.dk blev til da min søn fik børneeksem og det gik op for os, hvor livsindgribende og frustrerende sygdom det er. Jeg søgte på nettet, prøvede alle mulige og umulige ting for at lindre min søn, men uden den store bedring. Vi har virkelig prøvet meget.

Jeg lærte at jeg ikke var den eneste forælder, der var både træt og frustreret over sygdommen og startede bloggen Atopiker.dk, dels for selv at blive klogere, men også for at dele vores erfaringer og lange vej mod en bedring. Det har jeg delt på siden her, der er en blanding af fortællinger fra min søns hverdag, tanker, afprøvninger af forskellige behandlinger, men med en videnskabelig tilgang til det. Det manglede jeg nemlig selv, da jeg søgte rundt på det store og vilde internet.

Søg dig frem efter specifikke ting eller kig under kategorier. Du er også meget velkommen til at skrive til mig på www.eksembarn@gmail.com.

Kh Lene

Skriv en kommentar