Årstidsskifte og tør hud

Så er sommeren forbi. Vi havde en fantastisk en af slagsen, hvor de største eksemproblemer ligger først på sommeren, hvor pollen driller og huden lige skal vende sig til solen. I løbet af sommeren lander vi som regel godt og ubekymret, men så er den jeg hurtigt forbi og så rammer efteråret..

Efteråret er for os en tid, hvor vi skifter cremen ud til en lidt federe creme. Om sommeren bruger vi også en fed creme f.eks. Avènes Xera Calm Balm (vigtigt med Balm, den findes nemlig også some creme og de 2 tuber ligner hinanden!) kombineret med Faaborg Pharmas Helo creme specielt efter bad. Efterår og vinter bruger vi næsten udelukkende Faaborg Pharmas helo creme kombineret med en endnu federe creme eller repair creme f.eks Locobase Repair eller en SOS creme.

Cremerne kan alle findes på Apoteketet eller måske endda billigere på nettet.

Jeg håber at I får et godt efterår!

❤ Lene

Jeg har også lavet indlæg om Helo cremen her og her og en hel del flere opdagede jeg under min søgning på siden. Den er vi altså virkelig glade for ☺.

**Reklame** Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Atopiker.dk kommission, hvis du køber noget. Det har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Jeg linker kun til foretrukne eller billigste webshops og kun når det giver mening for et indlæg. Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Atopiker.dk hjemmesiden**.

Skriv en kommentar