Tekniske problemer på shoppen..

Vi har oplevet at shoppens side går ned – det er noget teknisk noget med domæneflytning og hosting, som jeg ikke ved noget som helst om. Det gør min tekniker heldigvis og han arbejder på højtryk (håber jeg da..) på at løse problemet!

Står I og mangler handsker (og jeg ved selv hvor vigtige de er..!) eller andet fra shoppen, så send mig lige en mail på shop@atopiker.dk, så finder vi ud af noget. Ellers glæder jeg mig til, at vi er oppe på fuld skrue igen, for de nye ScratchSleeves er kommet hjem, og de er helt fantastiske til de små hænder, der bare ikke kan lade være med at kradse..

Hvis I nu har glemt hvad vi har i shoppen:

Eksemhandsker str 1-2 år, 3-4 år og 5-6 år

Kraes babybad med dødehavssalt

Kraes babybad med havre og kokos

Olivias tryllesalve

Og snart..

ScratchSleeves i str fra 0 mdr – 7 år

Rigtig god dag til jer! <3

 

Skriv en kommentar