En god podcast om eksembehandling S1

Jeg er blevet fanget af en god podcast – læs eller lyt med her..

Podcasten er lavet af Abby, der driver en blog om heling af eksem, som hun selv har lidt af tidligere. Hun fandt en måde at komme over sit eksem, via ernæring, og den viden giver hun nu viden på sin side eller ved konsultationer til patienter. Du kan læse mere om hendes blog her.

Jeg tager ikke stilling til hendes måde at behandle på, selv om det er meget interessant, men det fine ved podcasten er, at hun inviterer læger og behandlere til at give deres bud på årsager til eksem og behandling af eksem. Jeg er ikke nået igennem dem alle endnu, men jeg skal nok linke og lige skrive det vigtigste fra den enkelte. Så kan du enten læse eller lytte med 🙂

Den første podcast (S1E1)

Udkom i november 2014, hvor Jennifer Roberge er gæst, der er ejer af The Eczema Company og blogger på It’s an Itchy Little World. Jeg følger lidt med på hendes blog og hun er en meget passioneret mor til et barn med børneeksem. De har prøvet adskillige diæter og det er primært hvad podcasten handler om. Den metode, der havde den største effekt på sønnens eksem, var at udelukke de 8 top allergener (peanut, nødder, mælk, æg, hvede, soya, fisk og skaldyr) samt junkmad.

Sæson 1 episode 2

Episoden handler om havtorn og behandling af eksem med olier og cremer.

2 kommentarer til “En god podcast om eksembehandling S1”

  1. Havtorn gror også mange steder i Europa, blandt andet Danmark (særligt på Bornholm). Havtorn olie virker anti-inflammatorisk og er en af de naturlige olier, der er rigest på vitaminer (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, E og K) og som hun nævner i videon, så er det en af de få olier, der er rig på Omega-7 fedtsyre, der virker beskyttende mod bakterier og bidrager til at fremme et stærkt hjerte og sunde arterier.

    Svar

Skriv en kommentar