Glædelig bagjul, miljøskifte og eksem..

Glædelig jul! Kom I igennem uden vilde eksemudbrud? Vi gjorde, men ikke helt uden lidt eksem..

Jeg glemmer altid hvor meget man egentlig drøner rundt i julen – vi fejrede julen i Jylland og nu er vi på Falster. Hver gang vi kommer et nyt sted, og skal overnatte, synes jeg at Elias reagerer på det. Det er jo svært at vide, hvad det er – støv, andet vaskepulver, maden, søvn eller bare at noget er anderledes end det plejer. Jeg har virkelig prøvet at holde Elias til “sikre” fødevarer – mad jeg ved, at han ikke reagerer på, men efter juleaftensmaden havde han alligevel en reaktion. Kirsebærsovsen måske? Og så havde jeg taget noget af vores eget sengetøj med rundt, så han ikke kom direkte i kontakt med andet vaskepulver og skyllemiddel, der bruges et af stederne hvor vi sov.

 

Elias har fået eksem på hånden, der er anderledes end det plejer. Lidt store vortelignende knopper.

IMG_9212

Og så er hånden ikke helt okay endnu efter det store udbrud han havde for et par uger siden.

eksemhånd

Jeg håber at I er kommet godt på den anden side af julen og måske er så heldige at kunne holde fri lidt endnu!

Skriv en kommentar