Eksem med eksem på..

Elias er så hårdt ramt af eksem nu, at jeg i går overvejede at kontakte vagtlægen. Ja sjov nytårsaften! Men hverken han eller eksemen virkede varmt og natten gik ok, så det blev ved overvejelsen. Når jeg tænker på, at han muligvis ikke kan priktestes pga for meget eksem, er jeg ved at tude. Også nu. Det var meningen af ferien skulle få eksemen i ro så vi (endelig!) kunne få ham testet. Nu må vi se på mandag.

Der var ikke meget champagne i min hånd nytårsaften.. Her er min hånd kl 01.

image

Jeg smører ham med Bactroban (antibiotika mod Stafylokokker), Protopic, Elocon (pånær på armene da det ikke må bruges i 3 uger op til en priktest) og en masse fugtighedscremer – mest Helocremen og Locobase.

Man kan jo gætte på årsagen herfra og i helvede, men jeg tror at det er en infektion i hånden, der bliver ved med at trigge udbrud.

image

Jeg håber at I kom godt ind i det nye år og skal vi så ikke satse på et mere eksemmildt 2016!?


 

Skriv en kommentar