Giver lige A-derma en chance mere..

Jeg ved jo at der er rigtig mange, der er glade for A-dermas cremer til atopisk hud. Men der er også en del, der oplever at den svier når den kommer på huden og specielt under eksemudbrud. Sidste sommer, da Elias eksem var slem og vi endnu ikke blev fulgt af en hudlæge, prøvede jeg A-derma Exomega og jeg troede seriøst først at han var blevet stukket af en hveps! Han skreg panisk og da jeg så hvordan huden blev rød og nærmest hævede op, svor jeg aldrig at bruge den igen. Ind til i dag så..

Det er nemlig som om at Avénes cremes, vi plejer at bruge, ikke virker så effektivt mere. Hvad det skyldes ved jeg ikke, men jeg synes at vi er nødt til at prøve noget andet i en overgang og så måske vende tilbage til Avéne igen. Så jeg fik i dag nogle testere på Apoteket med A-derma Exomega og giver den lige en (sidste..) chance. Vender tilbage med resultatet!

Skriv en kommentar