1 måned uden Protopic og Elocon!!!

En måned har Elias været uden både Protopic og Elocon. En hel måned, hvor jeg ikke  har smurt den lille krop ind i Protopic, som var det fugtighedscreme. Og en hel måned, hvor jeg ikke har ventet, som var det juleaften, på at det igen blev onsdag eller lørdag, hvor jeg måtte smøre Elocon på. Han har stadig lidt problemer med hænderne, men det kan stadig holdes nede med Fucidin-hydrocortison og Cicalfate reparationscreme. Det er første gang i over et år, at han ikke har brugt cremerne og det er virkelig fantastisk! Om det skyldes Avéne-opholdet eller at vi har haft en lang ferie med minimal stress, ved jeg ikke endnu. Måske vender skuden igen om lidt, som den har det med at gøre med eksem, men en måned er da lige værd at fejre!

Og apropos fejre, så havde jeg  i øvrigt fødselsdag i går og Elias gav mig den bedste gave – han sov fra kl 24 – 07!!

 

2 kommentarer til “1 måned uden Protopic og Elocon!!!”

Skriv en kommentar