📚 Bøger om atopisk dermatitis 📚

Her har jeg samlet et udvalg af de bøger om børneeksem, jeg har læst de sidste efterhånden mange år. Jeg linker til anmeldelser, anbefalinger og har markeret hvis jeg har indsat linket som et affiliate link (læs mere herom nederst på siden**).

Stop kløen | Tove Agner

Denne her bog er ny fra 2023 og den havde jeg glædet mig til udkom. Den er skrevet af Tove Agner, der også er forfatter på mange af de internationale publikationer, jeg har læst og refererer til her på bloggen.

Køb bogen her (Affiliate link **)

Atopisk eksem | Randi Glensbo

Læs min anbefaling her (nederst i indlægget) og køb bogen her (Affiliate link **).

Glød. Sund kost smuk hud
GLØD | Christian Grønhøj og Morten Fenger

Jeg lavede en kort anmeldelse af bogen under et fælles blogger-projekt / sommerferieanbefalinger. Det er ikke en bog, der udelukkende handler om atopisk dermatitis, men nærmere huden som helhed og forskellige hudproblemer. Hvis du er ude på at blive klogere på børneeksem, ville jeg ikke fare ud og købe den 🙂 men det er en fin og illustrativ bog. Køb bogen her (Affiliate link **).

**Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Atopiker.dk kommission, hvis du køber noget. Det har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Jeg linker kun til foretrukne eller billigste webshops og kun når det giver mening for et indlæg. Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Atopiker.dk hjemmesiden**

Skriv en kommentar