Konkurrence!!

Vi skal til at have lidt gang i den nu – jeg har ligget søvnløs af både Elias kløende hænder, noget arbejde (tak for god karma!) og noget teknik, der har drillet på vores Atopikershop. Shoppens navn var ikke vores til at starte med, men det er det nu – efter lidt for lang nedetid og lidt for mange erfaringer rigere på den lidt hårde måde!

Så nu fejrer vi sgu! 🙂

Vi skal have nogle ud til nogle skønne eksembørn, der ikke kan lade være med at klø og kradse! Firmaet laver også noget fantastisk nattøj, men det må vi altså vente lidt med at få hjem. Ærmerne hørte jeg om første gang i Avène, hvor flere af de andre forældre så, hvordan Elias hænder så ud og de anbefalede ærmerne her. De sagde at deres børn havde stor gavn af dem og også kunne have dem på når de legede eller tegnede. Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet dem på Elias endnu, men tænker også at et par læsere skal. Derfor giver jeg 2 ærmer væk i denne her uge, så skriv en kommentar her under eller hop over på Facebook og så trækker jeg lod på fredag.

Lene

4 kommentarer til “Konkurrence!!”

  1. Det ville være helt fantastisk at afprøve ærmerne på min datter – Vi kæmper, ligesom jeg kan læse at du gør😦
    Min datter er 3 år, og bruger str 98/104 – ved ikke hvordan størrelserne er?

    Svar
  2. Str 1 år (til min søn på 11 mdr der er hårdt ramt af eksem. Utallige cremer og olier har ingen mærkbar effekt og vores lille søn er plaget af kløe og mange natlige opvågninger)55

    Svar

Skriv en kommentar