Anbefaling af endnu en bog – Sund hud til børn.

En god bog om sund hud til børn med et stort kapitel om børneeksem

Bogen var den første (af en del efterhånden..),  jeg købte i min iver efter, at vide mere om den sygdom min søn havde fået. Den er rigtig god, på et niveau så alle kan være med og den er opdelt overskueligt, så man også kan bruge den som opslagsbog.

Da jeg havde læst den, tog jeg straks kontakt til forfatteren, der heldigvis gik med til, at jeg kunne sælge den på Atopikershop, hvor den passer så fint ind.

“Bogen kommer hele vejen rundt om spørgsmål, som forældre stiller omkring børnenes hud. Der findes faktisk ikke oplysninger omkring forbrugerprodukter og hudlidelser hos børn, som kommer fra helt uvildige i Danmark og tager afsæt i videnskab. Det er den bog, jeg har skrevet nu, fortæller Karoline Lawætz og pointerer, at bogen hverken er støttet af producenter eller mærkningsordninger for at øge troværdigheden”.

Læs mere om bogen her og køb den her.

Skriv en kommentar